Poli-Flex Premium

Poli-Flex Premium van POLI-TAPE is een hoge kwaliteit polyurethaan film (100 µ) met een matte, reflectievrije oppervlakte. Dit geeft uw textielbelettering een mooi uiterlijk. POLI-FLEX PREMIUM geeft een perfecte ondoorzichtigheid en elasticiteit voor een comfortabel textiel gevoel. De metallic kleuren hebben een fijne korrelgrootte met een echte metallic look, die andere niet bieden.

Deze Flex wordt geleverd in 30 cm breedte. te prijs hangt af van soort en kleur en valt tussen de 5€95 en 6€95 / meter. wanneer men meerdere hoeveelheden nodig worden deze in één stuk geleverd.

.

Voor meer info of bestelling contacteer ons

Samen met Siser is Politape al jaren lang één van de koplopers binnen de bedrukkingswereld.
In tegenstelling tot Siser, heeft deze folie wel een matte uitstraling, maar de folie bevat een soortgelijke plakkende drager, waardoor het positioneren voor het bedrukken vergemakkelijkt.
In combinatie met de silhouette rolfeeder weet u met deze folie zeker dat u geen stukjes meer weggooit, doordat u direct van de rol kunt snijden omdat je niet afhankelijk bent van voorgeknipte maten.

De kleuren van Politape bevatten specifieke pigmenten, waardoor de kleuren intenser overkomen. Tevens is deze folie geschikt voor meerkleuren bedrukkingen.

Doordat de Politape producten ook allen gekeurd zijn en een Oeko tex keurmerk bevatten, weet u zeker dat de folie geen schadelijke stoffen (zoals PVC) bevat, wat deze uitermate geschikt maakt voor baby en kinderkleding.
Door zijn hoge kwaliteit kan deze folie ook op werkkleding, u kunt hem zelfs tot 60°C wassen.

Pers instructies:

  • Textiel 10 seconden voorpersen op 150°C
  • Folie positioneren en 17 tot 20 seconden persen op middel tot hoge druk op 155°C-165°C
  • Folie warm verwijderen
  • 10 seconden napersen op 150°C

* Let op : Bij het persen van kunststof of kwetsbare stoffen zoals polyester, nylon en fleece gelden andere temperaturen.

Deze stoffen dekt u altijd aan de binnen en buiten kant met bv een t shirt of teflon vel, en perst u maximaal op 155°C gedurende 10 seconden.
Tevens dekt u zowel de binnenkant van het product, als de bovenkant van de flexfolie af met een tussenlaag.
Hiervoor kunt u het beste kiezen voor een katoenen stof, zoals een dikke theedoek of T-shirt. Laat het product tussen het persen door goed afkoelen voordat u verder gaat.